Veiledning For Kosmetisk Kirurgi

 

Vurderer du plastisk kirurgi ? I så fall kan du føle deg litt overveldet av alle alternativene, fakta og informasjon. Plastikkirurgi er en medisinsk prosedyre som mange henvender seg til når de håper å forbedre en opplevd feil. Når du vurderer en prosedyre, er det nyttig å være en utdannet forbruker. Still mange spørsmål. Denne artikkelen vil komme i gang på veien mot forståelse av plastisk kirurgi. Still de riktige spørsmålene fra legen din.

Når du ser på noen form for kosmetisk kirurgi, bør du være sikker på å shoppe rundt. Folk som blir operert uten først å gjøre det, er ofte mer sannsynlig å lide av en kirurg av dårlig kvalitet. Snakk med minst 4 eller 5 fagpersoner før du avslutter operasjonen for å sikre kvalitet.

Ikke få kosmetisk kirurgi fra en kirurg som du ikke har sjekket ut. Du vil være sikker på at operasjonen din går bra, og at kirurgen som utfører operasjonen på deg er pålitelig. Du kan be tidligere pasienter om å finne ut om legen er pålitelig eller ikke.

Før du går under kniven, må du alltid oppsøke en brett-sertifisert kosmetisk kirurg. Det er viktig at du blir kjent med kirurgen din. Spør om hans kvalifikasjoner og sertifiseringer. Be om før- og etterbilder. Hvis mulig, snakk med tidligere pasienter. En god kirurg vil være stolt av å vise frem sitt beste arbeid, og vil alltid være til stede om kvalifikasjoner.

Nesten alle kosmetiske kirurger vil ha en bok tilgjengelig for sine tidligere jobber, selv for intime endringer som brystkirurgi. Husk å be om å ta en titt på denne boka, slik at du kan se nivået av suksess legen din har opplevd tidligere. Dette gir deg også en sjanse til å ta detaljerte beslutninger om dine egne endringer.

Du bør utforske forskjellige alternativer til kosmetisk kirurgi. For eksempel, hvis du er interessert i å endre størrelsen på brystene dine eller få fettsuging, kan et sunt kosthold og mye trening hjelpe deg med å nå dine mål og spare mye penger. Gi deg noen måneder til å prøve forskjellige alternativer før du blir operert.

Vurder å ha kosmetisk kirurgi utenlands. Kosmetisk kirurgi i USA kan koste dobbelt eller tredoble beløpet du vil bli belastet i India. Leger i mange land er like godt opplært som amerikanske leger, noen ganger mer. Undersøk klinikken og legen du planlegger å bruke, enten i USA eller i utlandet.

En måte du kan spare penger på operasjonen din, er å plassere deg på standby-listen. Vaktlisten lar deg få gjort en operasjon når tilgjengelige steder åpnes, for eksempel gjennom avbestilling. Kirurger vil ikke miste pengene de allerede har betalt for å sette opp og ansette personale, så de er ofte villige til å gi deg rabatt som et resultat.

Denne artikkelen har adressert mange av spørsmålene enkeltpersoner har før de tar en beslutning om plastisk kirurgi. Selv om den har inneholdt god informasjon, er det viktig å forstå at det bare er begynnelsen. Ta deg tid til å snakke med legen din. Få svar på alle spørsmålene dine før du gjennomgår prosedyren. Det er den sikreste måten å se resultatene du håper på.