De Beste Tipsene Som Er Tilgjengelige For Kosmetisk Kirurgi

 

Det er viktig å forberede deg på operasjonen ved å strømpe kjøleskapet med nok drikke og tilberedte måltider til å vare et par uker etter prosedyren. Du må ikke gjøre anstrengende fysisk aktivitet etter å ha gjennomgått operasjonen, og sørg for å ta deg fri fra jobben. Denne artikkelen har flere tips, så les videre.

Snakk med kirurgen om antibiotika du måtte trenge. Du vil mer enn sannsynlig måtte ta antibiotika noen uker før operasjonen for å redusere risikoen for infeksjoner og andre komplikasjoner. Snakk med legen din om antibiotika hvis han ikke nevner dem for deg. Hvis han mener de er unødvendige, er det viktig at du finner en annen lege å få en annen mening fra.

Spør om forskjellige alternativer for anestesi. Ved større inngrep er generell anestesi best, men du bør vite om risikoen. Du har rett til å be om en generell eller lokalbedøvelse, men gjør mer forskning slik at du kan ta en utdannet beslutning. Be kirurgen din om å få en kvalifisert sykepleier som hjelper ham eller henne til anestesi om nødvendig.

Botox er mer en injeksjon enn en operasjon, men det er fortsatt viktig at en lege utfører injeksjonen. Mange mennesker går til skjønnhetssalonger for slike prosedyrer. Du kan sette helsen din i fare ved ikke å velge lege.

Ta en tur dit operasjonen vil bli avholdt. Hvis du skal ha poliklinisk kirurgi inne i klinikken der du vil oppsøke legen din, må du spørre om du kunne se operasjonsområdet før operasjonen. Når du vet stedet der du skal opereres, vil du føle deg mer komfortabel.

Hvis du vurderer å dra til et annet land for å få utført kosmetisk kirurgi, bør du vite at de medisinske kravene kanskje ikke er så strenge som de som er nærmere hjemmet. På den måten vil du ikke ha vanskelig for å få løst problemer hvis det er komplikasjon etter operasjonen.

Tenk på å betale for prosedyren din i kontanter. Kirurger sitter ofte fast med store leverandørgebyrer som skyldes tredjepartsfinansiering; som et resultat betaler du mer. Snakk med legen din om eventuelle besparelser som kan oppstå ved at du velger denne betalingsmåten. Det er også tilgjengelige nettsteder som kan vise deg alternativene dine basert på hvilken lege du velger.

Du kommer til å trenge mye hvile etter operasjonen. Planlegg operasjonen rundt arbeidet slik at du ikke har noen konflikter. Ta deg den tiden du trenger for å komme deg helt, og ikke skatt deg selv med anstrengende aktiviteter. Husk disse tipsene så du får en god opplevelse.

Råd Om Kosmetisk Kirurgi For Ikke-Profesjonelle